Vi sikrer dig den billigste pris både før og efter du har handlet hos HomeHearts

Prismatch

Vi matcher laveste pris både i butik og på nettet og det er lige så enkelt som det lyder. Samtidig får du den personlige rådgivning og service, som vi er kendte for. På den måde er du sikret den bedste handel, hver gang.

Alle vores priser er i danske kroner inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser og kan ændres fra dag til dag. som Køber bliver du faktureret prisen gældende på bestillings tidspunktet. Der tages forbehold for taste fejl/Prisfejl, udsolgte varer, samt svigtende leverancer.

Hvad skal jeg gøre?

Skulle du mod forventning finde dine ønskede varer billigere hos en anden forhandler, matcher vi altid prisen. Angiv et link under bemærkninger ved bestilling, så sørger vi for prisen bliver rettet til. Vær opmærksom på at prisen skal være aktuel på købstidspunktet og opfylde betingelserne herunder.

Betingelser

  • Gælder alle varer fra danske butikker og danskejede webshops, som er i HomeHearts sortiment
  • Gælder aktuel pris inkl. levering på handelstidspunktet
  • Gælder ikke udstillingsvarer, åbnings tilbud, kø tilbud, helligdags tilbud, begrænset antal tilbud og leveringsydelser
  • Kan ikke kombineres med andre rabatter
  • Gælder kun privatkøb

Der skal kunne fremvises dokumentation i form af et link eller skærmbillede med hvornår tilbuddet er gældende fra og til samt prisen

30 Dages Prisgaranti

Der er ikke noget værre end at gøre en handel og se produktet efterfølgende bliver sat ned, derfor tilbyder vi alle vores kunder 30 dages Prisgaranti og det er lige så enkelt som det lyder. Du får udbetalt differencen hvis den købte vares pris skulle blive lavere indenfor 30 dage efter dit køb.

Hvad skal jeg gøre?

Skulle din købte vare blive sat yderligere ned efter købet kan du kontakte os på chatten, telefon eller mail med dit ordrenummer, så udbetaler vi differencen Vær opmærksom på at tilbudsprisen skal være aktuel når du kontakter os og opfylde betingelserne herunder.

Betingelser

  • Gælder alle varer som er i HomeHearts sortiment
  • Gælder aktuel pris inkl. levering
  • Gælder ikke udstillingsvarer, åbnings tilbud, kø tilbud, helligdags tilbud, begrænset antal tilbud og leveringsydelser
  • Gælder kun privat køb

Læs mere omkring vores vilkår og handelsbetingelser